Segueix-nos a les xarxes socials: facebook instagram youtube WEB versió mòbil mobile
colors

CATALÀ | CASTELLANO | FRANÇAIS | ENGLISH

Productes
Serveis
Domini de sectors
Condicions de venda
QUI SOM?


Ens complau donar-vos la benvinguda al web d’ARTIC INDUSTRIAL QUIMICA S.A. Esperem que sigui una eina útil que us pugui ajudar a conèixer-nos millor i a desenvolupar les vostres tasques d’una manera més eficient.

La nostra companyia va ser fundada a finals de l’any 1999 per professionals de l’antiga fàbrica de pintures Industrial Química Parrot.

Recollint els coneixements obtinguts durant tants anys en el sector, envoltant-nos de personal qualificat i amb experiència, esforçant-nos i sempre fidels als nostres principis bàsics, “tecnologia+servei+proximitat”, vam aconseguir posicionar l’empresa d’una manera sòlida dins del món de la producció i comercialització de pintures i revestiments especials per a la construcció, decoració i protecció industrial.

Així doncs, després de cinc anys de funcionament les nostres instal·lacions originals de Balaguer, Lleida amb una superfície de 1.200 m2, es van quedar petites i ens vam decidir a traslladar-nos a la nostra fàbrica actual, a la mateixa localitat i amb una superfície de 26.000 m2, dels quals més de 5.500 són edificacions i on la producció està completament automatitzada.

Dins d’aquesta estratègia de creixement, vam seguir cercant un valor afegit per a la nostra firma, i per això vam incorporar dins de la direcció general i la direcció tècnica professionals amb contrastat reconeixement, amb l'ajut dels quals ens podem presentar amb el nostres lemes d’“Experts en pintures” i “coneixem els problemes, sabem les solucions”.És en aquest sentit que, tot i la gran capacitat productiva de què disposem, que ens permet ser el màxim de competitius en línies de gran consum, pivotem la nostra estructura gràcies a la capacitat tecnològica (R+D+I ) que tenim, que queda palesa amb l’àmplia gamma de productes que elaborem, en el domini dels sectors de la rehabilitació i restauració de façanes i monuments, impermeabilització de cobertes, paviments, protecció del formigó, productes anticorrosius per a la indústria..., ja que oferim no només el producte sinó també el procés complet per poder executar l’obra amb el màxim de benefici i satisfacció dels nostres clients.

ARTIC és present de forma sostinguda en mercats com ara Catalunya, les Illes Balears, el País Basc, Cantàbria i La Rioja, i està en expansió cap a Madrid, Castella i Lleó, les Illes Canàries i Portugal. També exporta puntualment materials a llocs tan diversos com Cuba, el Líban, el Marroc, Itàlia i Romania.
Volem destacar el compromís d’ARTIC INDUSTRIAL QUÍMICA S.A. amb la sostenibilitat i el medi ambient, amb una gestió contrastada dels recursos i amb la creació de productes cada cop més respectuosos amb l’entorn.

Us agraïm la confiança dipositada en nosaltres.

 

POLÍTICA DE QUALITAT D'ARTIC (PDF)

Certificacions d’ARTIC INDUSTRIAL QUÍMICA S.A.:

cert_ISO certificat_APPLUS certificat_OTEC

Segueix-nos a les xarxes socials:

facebook instagram youtube

Vols rebre les nostres notícies i novetats a la teva bùstia de correu? apunta't-hiARTIC INDUSTRIAL QUÍMICA S.A. / C.I.F.: A-25.437.187 / CTRA DE GERB, 51-73 / 25600 BALAGUER
Tlf (Att. Client): 973 450 717 / Fax.: 973 445 045 / E-mail: info@articsa.net
AVÍS LEGAL / POLÍTICA DE PRIVACITAT / POLÍTICA DE COOKIES

Disseny Web: DISSENY GRÀFIC LILLET