Segueix-nos a les xarxes socials: facebook instagram youtube WEB versió mòbil mobile
colors

CATALÀ | CASTELLANO | FRANÇAIS | ENGLISH

Productes
Serveis
Domini de sectors
Condicions de venda
CONDICIONS DE VENDA

GENERAL
Els encàrrecs realitzats a ARTIC Industrial Química, SA suposen l'acceptació de totes i cadascuna de les següents condicions de venda. Si hi ha condicions de compra per part del client, que difereixin de les nostres, aquestes condicions de compra haurien de ser acceptades i confirmades per escrit per la nostra Direcció. En cas de discrepància, les nostres condicions de venda tindran sempre preferència per sobre de les condicions de compra del client.

PREUS
Els preus estan expressats en euros (€) per envàs, IVA i impostos addicionals a part. Els productes estan situats en els magatzems de ARTIC a Balaguer, Barcelona o Delegacions.

GARANTIA
ARTIC és responsable dels seus productes, sempre que aquests estiguin aplicats segons les seves especificacions tècniques. Aquesta garantia arriba a la reposició dels productes o l'import corresponent del valor dels mateixos. Qualsevol discrepància serà sotmesa al judici del tribunal competent de Barcelona.

COMANDES
Preguem confirmació de comandes per escrit: via e-mail, fax, correu o lliurament directa, amb les referències corresponents.

DOCUMENT DE LLIURAMENT
Els albarans com comprovants dels lliuraments dels nostres productes, seran signats i identificats com justificant de recepció del receptor.

PROPIETAT
La propietat dels productes és de ARTIC, S.A. fins que la compra no hagi pagat en la seva totalitat pel comprador.

RESPONSABILITAT
Els productes són transportats fins a la destinació per compte i risc de ARTIC, SA

ANUL.LACIONS
Tota anul ha de ser confirmada prèviament per ambdues parts. No s'admeten anul.lacions per a productes i colors especials subministrades o en procés de fabricació.

DEVOLUCIONS DE PRODUCTES
Un cop fabricat o lliurat el producte, només s'admeten devolucions de comú acord entre el client i ARTIC.

CONDICIONS DE PAGAMENT
S'hauran de complir, segons s'ha acordat amb el Departament Comercial.

IMPAGAMENTS
Qualsevol impagat fora de la data acordada repercuteix en la continuïtat del subministrament. No s'accepta l'ajornament d'un pagament, excepte acord pactat. Totes les despeses derivades són a càrrec del deutor. Qualsevol renovació exigeix un efecte acceptat i domiciliat. Els nostres cobraments estan coordinats per Gestora independent.


Vols rebre les nostres notícies i novetats a la teva bùstia de correu? apunta't-hi

 ARTIC INDUSTRIAL QUÍMICA S.A. / C.I.F.: A-25.437.187 / CTRA DE GERB, 51-73 / 25600 BALAGUER
Tlf (Att. Client): 973 450 717 / Fax.: 973 445 045 / E-mail: info@articsa.net
AVÍS LEGAL / POLÍTICA DE PRIVACITAT / POLÍTICA DE COOKIES

Disseny Web: DISSENY GRÀFIC LILLET